18. jul. 2011

30.juni en trist og en gledens dag..

I dag ble det en trist dag.. Toy fra mitt førte kull, døde i dag..Han ble 14 1/2 år. Han ble akkut syk for en uke side .. Han ville ikke spise eller ta til seg vann.. Eier reiste til dyrlegen med han. Dyrlegen  kunne konstantere at det var nyrsvikt han hadde fått.. Han hadde ikke lenge igjenn å leve.. Dem tok med seg Toy hjem for se om han ville få noe fine dager . Den siste tiden han hadde i gjenn å leve.. Men det ble bare verre. Det ble en tung avgjørelse å ta for hans kjære eiere å ta farvel med han etter noe dager hjemme.. Når dagen kom da dem skulle reise siste gangen med han til dyrlegen .. Hadde dem  kjøpt en fin flettet kurv til han som han skulle få ligge i til sin siste hvile.. Dem valgte å ta han med seg  hjem å begrave han i hagen .. Å lage ett fint sted med blomster som minne om han ..

Han har leved ett langt å godt liv hos sine eiere.. Han var veldig knyttet til matmor .. Han fulgte henne over alt.. Han hadde å selskap av Mim-Mi Litle Tilla dem siste 7 årene. Dem elsket hverandre veldig .. Jeg fikk ikke  vert med til hans siste hvile..

Vi vil lys fred over minne  av Toy gutten.. Du vil bli savnet ..

IMG_5838_thumb[17][1]

Toy sitter til venstre her på bilde sammen med Lulle og Tilla

 

En gledes dag ble det i alt det triste.. I dag var  da sønnen til Diva fra hennes siste kull, skulle komme.. Han skal vere her på ferie i hele juli . Hans eiere er på ferie tur til USA.. Dem kom med han på ettermiddagen.. Det var virkelig koslig å se han og hans familie i gjenn.. Han er en veldig snill hanne.. Han hadde ikke noe problem med å komme inn i gjengen her .. Han har ett trolig godt kropps språk.. Legger seg rett på rygg for dem andre .. Når dem vill hilse på han .. Han er en liten hanne , han er nesten mindre enn sin mamma.. Han er veldig lik på henne . Men han har fått sin fars gode bitt .. Å dems begge gode gemyt.. Kommer til å legge ut mange bilder av han er etter vert..

                                    Zhomito`s Gandi (Rambo)

Ghandi 009                        

Ghandi 012

007

Ingen kommentarer: