10. apr. 2010

Hjertås skogen på tur..

Vert på lang tur med hundene, i skogen.I det kjempe fine været , vi har her i dag. Men kom bare hjem med 3 . Lille Lulle forsvant fra dem andre..Han  hadde vel fått snusen på noe gode lukter som han ble for iverrig på å følge.. Det er mye rev i skogen .  Etter mye letting uten resultat , gikk jeg hjem med dem andre .. Å gikk tilbake uten hund for å lete vidre etter han.. Men det er ikke lett å finne ut hvor han kan ha tatt veien i skogen.. Tiden gikk uten å finne noe.. Når jeg var på vei ut av skogen . Så ringte tlf .. Det var Falcken,noen hadde funnet han på andre siden av skogen . Å levert han inn hos dem.. Men siden Falcken ikke holder til i her så var han levert inn i Larvik.. I 16 tiden kom dem kjørende hjem med han.. Han var så glad for å se meg i gjenn, så gjensyns gleden var stor.. Enn får så mange tanker i hode når slikt skjer.. Men nå er han trygt hjemme i gjenn.. En dyr fornøyeslse er det å få hund ut av Falcken. Så nå er jeg 700,- fattigere. Men det gjør ingen ting ,når det ender godt..

Lulle i hundegården

2 kommentarer:

Bente sa...

Så bra at det endte godt Elisabeth. Det er jo et mareritt at slikt skjer. Kan tenke meg at han koser seg i armkroket til matmor resten av kvelden:)

Anne Grete sa...

Heisan og takk for hilsen i min blogg . Ja vi bor jo veldig landlig til og ganske så fint med sjø og fritt rundt oss . Men det merkes når man skal noen steder alltid langt og alltid nesten overnattinger.
Så bra at Lulle kom til rette , lite artig når de forsvinner slik , men det endte jo godt :):)